Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A ma olyannyira gyűlölt nemzet
  2010-11-15 22:48:38, hétfő
 
  2010-11-15. 20:55
A ma olyannyira gyűlölt nemzetiszocialisták tették naggyá Amerikát?

Egy vaskos amerikai igazságügyi minisztériumi jelentés újabb adatokkal bizonyítja, hogy az amerikai hírszerzés a második világháború után nemzetiszocialisták és kollaboránsok sorát bújtatta az Egyesült Államokban - jelentette vasárnap a The New York Times.
A 600 oldalas jelentésből az is kiderül, hogy Josef Mengele fejbőrének egy darabját egy washingtoni íróasztalfiókban őrizték. Külön fejezetet érdemelne annak a kérdésnek a boncolgatása, hogy miért most kerülnek nyilvánosságra Amerika egykori ,,nemzetiszocialista-barátságról" szóló hírek, illetve miként illeszkedik a gonosz, buta nemzetiszocialista képbe az a tény, hogy az amcsi űrrakéták atyja is egy ex-Waffen SS?


A jelentés szerint az amerikai hatóságok egyes nemzetiszocialisták esetében ,,tudatosan engedélyezték a beutazást" az Egyesült Államokba. A nyomozati anyag több mint kéttucatnyi szökött nemzetiszocialistával kapcsolatban tartalmaz új adatokat. A jelentés ugyanakkor azt is megállapítja, hogy a korábban feltételezett 10 ezernél vélhetően jóval kevesebb nemzetiszocialista talált menedéket Amerikában.
A jelentés különös pikantériája, hogy közreadását az igazságügyi tárca négy éven át akadályozta, s azután is csak egy erősen cenzúrázott változatot engedett át a nyilvánosságnak, hogy perrel fenyegették meg. A The New York Timesnak azonban sikerült megszerezni az eredeti, megcsonkítatlan iratokat.
Az eddig ismertekhez képest újdonság, hogy a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) 1954-ben a szárnyai alá vette Otto von Bolschwingot, az európai zsidók állítólagos kiirtásában kulcsszerepet játszó Adolf Eichmann munkatársát. Von Bolschwing a CIA támogatásával telepedett le az Egyesült Államokban, ahol az ügynökség szolgálatába állt. A belső iratok szerint a hírszerzés vezetői között vita bontakozott ki, hogy ha kérdőre vonják őket, letagadják-e a volt nemzetiszocialista múltját, vagy hozzanak fel vele kapcsolatban enyhítő körülményeket.
Az igazságügyi minisztérium Különleges Nyomozó Hivatala (OSI) 1981-ben szerzett tudomást von Bolschwing nemzetiszocialista múltjáról. Azonnal kezdeményezte a kiutasítását, ám a férfi még ugyanabban az évben, 72 évesen elhunyt.
Korábban is közismert volt, hogy Arthur L. Rudoph, aki az amerikai holdutazásokhoz használt Saturn-5 hordozórakéta atyja volt, kényszermunkások tömegeit dolgoztatta (hogyhogy? Nem főztek szappant elsőre mindenkiből? - a szerk.) a németországi Mittelwerk lőszergyárban. Újdonság viszont, hogy 1949-ben az igazságügyi tárca akkori helyettes vezetője úgy tájékoztatta a bevándorlási hatóságokat: ,,sértené a nemzeti érdekeket", ha Rudolphot nem engednék vissza Mexikóból az Egyesült Államokba. (Hoppá! Egy ,,gaz náci" országuktól való távol tartása nemzeti érdeket sért? Ajaj... - a szerk.)
A minisztérium 1983-ban viszont már maga kezdeményezte Rudolph kiutasítását, ami a hírszerzés részéről ellenállásba ütközött. Az OSI azonban hangsúlyozta, hogy a NASA prominens tudósának kitoloncoltatása bizonyítaná "a kormányzat mély elkötelezettségét a nemzetiszocialisták üldözése iránt". Rudolph kénytelen volt elhagyni Amerikát, és 1996-ban Németországban halt meg.
A jelentésből kiderül: 1980-ban, a cserkesz Tscherim Soobzokov (Cserim Szoobzokov) ellen indított perben maga az igazságügyi minisztérium is közösséget vállalt a CIA-val és a Szövetségi Nyomozó Irodával (FBI) a Waffen SS-katona múltjának eltussolásában. Soobzokovot felmentették, de 1985-ben egy zsidó radikális csoport a lakásában felrobbantotta. (Ki is a terrorista? A megemlékezéseket és koncerteket szervező Vér és Becsület, aki az amerikai titkosszolgálatok által is védett német katonák emléke előtt tiszteleg, vagy a zsidó robbantók? - a szerk.)
Az OSI a nyolcvanas évek közepén komoly erőfeszítéseket tett Josef Mengele hollétének felderítésére. Egy a brazil hatóságoktól megkapott fejbőrdarab DNS-vizsgálata nyomán egyértelműen bebizonyosodott, hogy az auschwitzi Halál Angyala 1979 óta halott, s hogy valószínűleg sohasem járt az Egyesült Államokban.
A jelentés hivatalos változatából ugyanakkor kicenzúrázták azt a bizarr tényt, hogy az OSI igazgatója sokáig a fiókjában tartotta Mengele skalpjának egy darabját. (Hm. Akkor ki is készített itt lámpaernyőt emberi bőrből? - a szerk.) Eltüntették a nyilvánosságnak szánt iratokból azt az információt is, amely szerint az OSI 1997-ben megcáfolhatatlan bizonyítékot talált rá, hogy Svájc felvásárolta a nemzetiszocialista Németországtól a zsidóktól elkobzott aranyat. A cenzúra valamiért nem kímélt egyes, a hetvenes évekből származó újságcikkeket és kongresszusi jelentéseket sem.
A legerősebben azt a fejezetet kozmetikázták, amely az OSI legsúlyosabb tévedéséről szól. Arról, hogy a hivatal tévesen a treblinkai haláltábor Rettegett Ivánjaként azonosította Ivan Demjanjuk nyugdíjas autógyári munkást. (Demjanjuk ellen egyébként jelenleg Münchenben per folyik, mert más háborús bűnökkel is vádolják.) Az iratokból eltávolítottak több tucatnyi bejegyzést, a többi között azt is, hogy a fellebbviteli bíróság a hamis azonosítás miatt etikai mulasztásokkal vádolta meg az igazságügyi minisztériumot. A The New York Times szerint kitakarták azt a részt is, amely szerint a Demjanjukkal rokonszenvező lett emigránsok 1985 és 1987 között magukhoz szállíttatták az OSI szemetét, hogy abban a vádlottat esetleg felmentő iratok után kutassanak. (Mindezek dacára az idős és beteg Demjanjukot tovább alázzák a ,,német" bíróságokon. Orwelli kép, ugye? - a szerk.)
A jelentésből eltávolították azt a részt is, amely ,,borzalmas kudarcnak" minősítette azt a 2000-ben megtartott tárgyalássorozatot, amely során amerikai kormánytisztviselők a nemzetiszocialisták üldözésére próbálták meg rávenni Rigát. (Hoppá, ismét egy apró érdekesség: ezek szerint az amerikai kormányzat tíz évvel ezelőtt beleavatkozott egy másik állam belügyeibe, arra próbálva meg rávenni azt, hogy korlátozza a véleményszabadságot és kezdje el üldözni azokat, akiket Amerika saját jól felfogott érdekében támogatott. Észrevesz némi analógiát a magyarországi helyzettel kapcsolatban? Biztosan a paranoia, sőt, a náci paranoia része, ugyan, mi más lehetne... - a szerk.)
Az igazságügyi tárca azzal védekezik, hogy a jelentés egy hat évig tartó, de be nem fejezett vizsgálat eredményeit tartalmazza, ezért az nem tekinthető hivatalosnak. A tárca szerint az iratok több tárgyi tévedést és mulasztást tartalmaznak, de konkrétan nem nevezte meg, hogy melyek azok.
Az amerikai igazságügyi minisztérium 1979-ben hozta létre az OSI-t, hogy felkutassa és kitoloncoltassa az Egyesült Államokban élő nemzetiszocialistákat. A hivatal több mint 300 nemzetiszocialistát utasíttatott ki, foszthatott meg az amerikai állampolgárságától, vagy akadályozott meg abban, hogy beutazzon az Egyesült Államokba.
A nemzetiszocialista vadászatról készítendő jelentés ötletét Mark Richard, a tárca vezető munkatársa 1999-ben vetette fel Janet Reno akkori igazságügyi miniszternek. A Judith Feigin ügyész által elvégzett vizsgálat eredményét Richard 2006-ban öntötte végleges formába, s ennek közzétételét javasolta feletteseinek. A publikálást azonban nem érhette meg, mert 2009-ben elhunyt
Egy kérdésem maradt a végére: tekintve Amerika második világháború vége óta bekövetkező erősödését, nem kéne nekünk importálni néhány száz Waffen SS katonát és pár tucatnyi nemzetiszocialista tudóst? Biztos, hogy akkor nem Budaházy ülne börtönben.

(MTI, Index nyomán Geyer, Kuruc.info)

http://kuruc.info/r/8/69526/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megcáfolhatatlan, kitoloncoltatása, kényszermunkások, íróasztalfiókban, megemlékezéseket, megcsonkítatlan, kitoloncoltassa, erőfeszítéseket, holdutazásokhoz, bebizonyosodott, nyilvánosságnak, eltussolásában, minisztériumot, nyilvánosságra, németországtól, felrobbantotta, mulasztásokkal, beleavatkozott, németországban, eltávolítottak, eltávolították, minisztériumi, szállíttatták, támogatásával, rokonszenvező, kulcsszerepet, kezdeményezte, magyarországi, felderítésére, feletteseinek, kollaboránsok, kicenzúrázták, feltételezett, engedélyezték, körülményeket, újságcikkeket, vaskos amerikai, amerikai hírszerzés, második világháború, washingtoni íróasztalfiókban, amcsi űrrakéták, jelentés szerint, amerikai hatóságok, nyomozati anyag, jelentés ugyanakkor, korábban feltételezett, jelentés különös, igazságügyi tárca, erősen cenzúrázott, eddig ismertekhez, európai zsidók, ügynökség szolgálatába, Egyesült Államokban, York Times, Josef Mengele, Egyesült Államokba, York Timesnak, Központi Hírszerző Ügynökség, Adolf Eichmann, Különleges Nyomozó Hivatala, Arthur, Tscherim Soobzokov, Cserim Szoobzokov, Szövetségi Nyomozó Irodával, Waffen SS-katona, Halál Angyala, Rettegett Ivánjaként, Ivan Demjanjuk, Mark Richard, Janet Reno, Judith Feigin, Waffen SS,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egyik kedvenc festőm Fernando ...  A föld szépségéért  Próbálkozni kell ahhoz,  György napra  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Aki szeret, annak senki sem id...  Emlék  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Viharban csak az a fa marad ál...  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Föld napja április 22  Különös!  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Minden gyerek jó.  Jó éjszakát  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Alvó cica  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Muratáj  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Volt egy...  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mosolyogtál már ma?  Beney Zsuzsa - Álom  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Szent György nap  Beney Zsuzsa - Sirató  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Gábor Dénes gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Rögtön puha Mézes Krémes  Maradék idő  Facebookon kaptam Krisztina b...  Volt egy...  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Maradék idő  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Esti kép  A Gömb  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
vaskos amerikai, amerikai hírszerzés, második világháború, washingtoni íróasztalfiókban, amcsi űrrakéták, jelentés szerint, amerikai hatóságok, nyomozati anyag, jelentés ugyanakkor, korábban feltételezett, jelentés különös, igazságügyi tárca, erősen cenzúrázott, eddig ismertekhez, európai zsidók, ügynökség szolgálatába, belső iratok, hírszerzés vezetői, igazságügyi minisztérium, amerikai holdutazásokhoz, németországi Mittelwerk, bevándorlási hatóságokat, nemzeti érdekeket&#8221, minisztérium 1983-ban, hírszerzés részéről, kormányzat mély, jelentésből kiderül, cserkesz Tscherim, zsidó radikális, lakásában felrobbantotta, amerikai titkosszolgálatok, zsidó robbantók, nyolcvanas évek, auschwitzi Halál, jelentés hivatalos, bizarr tényt, fiókjában tartotta, nyilvánosságnak szánt, zsidóktól elkobzott, cenzúra valamiért, hetvenes évekből, fejezetet kozmetikázták, hivatal tévesen, treblinkai haláltábor, iratokból eltávolítottak, többi között, fellebbviteli bíróság, hamis azonosítás, igazságügyi minisztériumot, vádlottat esetleg, jelentésből eltávolították, 2000-ben megtartott, apró érdekesség, amerikai kormányzat, másik állam, magyarországi helyzettel, náci paranoia, tárca szerint, iratok több, amerikai igazságügyi, hivatal több, tárca vezető, publikálást azonban, kérdésem maradt, megcáfolhatatlan, kitoloncoltatása, kényszermunkások, íróasztalfiókban, megemlékezéseket, megcsonkítatlan, kitoloncoltassa, erőfeszítéseket, holdutazásokhoz, bebizonyosodott, nyilvánosságnak, eltussolásában, minisztériumot, nyilvánosságra, németországtól, felrobbantotta, mulasztásokkal, beleavatkozott, németországban, eltávolítottak, eltávolították, minisztériumi, szállíttatták, támogatásával, rokonszenvező, kulcsszerepet, kezdeményezte, magyarországi, felderítésére, feletteseinek, kollaboránsok, kicenzúrázták, feltételezett, engedélyezték, körülményeket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.